Hon var mycket sportintresserad och det var här det började.Trots att hon inte hade större bröst än en A-kupa så gjorde det fasligt ont att få en boll där. Detta löste hon heltenkelt genom sy en BH själv. Mammas gamla diskunderlägg,pappas undertröja och lite snören fick ge liv åt hennes första kreation.
- Det fanns ingen sportBH som passade mig, jag var ju för tunn, berättar AC. Och så tänkte jag att det här måste ju vara ett problem för många tjejer, att det inte finns nån BH liksom. Och så kollade jag på de andra tjejerna som hade större bröst än mig, och de hade ingen BH heller. Så då bestämde jag mig för att när jag blir stor så ska jag starta en egen BHbutik. Det dröjde dock. Inte förrän Anna-Carin fyllde 40 år satte hon sina planer i verket. Och nu har det redan gått 17 år!
Hon har verkligen visat alla som gnällde om att hon hade en tokig vision hur driftig hon är. En del utmärkelser har det också hunnit bli genom årens lopp, vilket även de bevisar att hennes engagerande entreprenörskap uppskattas. Fysiskt finns nu en butik i Örnsköldsvik, en i Östersund och fler i planerna.
- Min dåvarande man hjälpte mig att bygga upp butiksinredningen tillsammans med min pappa. Så det blev en smart investering, och sen var det bara att jobba. Sex dagar i veckan och på plats innan öppning och efter stängning. Och så hade jag två små barn att ta hand om samtidigt. Men det är ju så det ser ut om man vill någonstans, då krävs det engagemang och tid.
- Jag har varit passionerat engagerad i mitt företag och det är det som ger hållbarheten.
Man kan aldrig, aldrig vila, eller luta sig tillbaka och invänta att kunden kommer.
Det är ett ständigt trampande ute på marknaden, skapa nya möjligheter, fler
event och som nu med magasinet, ett helt nytt koncept!
Innan den första butiken startade så jobbade Anna-Carin bland annat i klädbutik i Stockholm. Men idag, efter alla år med egen research och ansvar, finns det nåt som du har kvar att lära dig?Förmodligen både nyttigt och frustrerande att vara anställd med massor av energi och idéer.
- Nej egentligen inte, menar hon och småfnissar lite generat. Men det finns däremot mycket som branschen kan lära av mig!! Det är ju inte så mycket nytt som sker nu i utvecklingen, förutom forskning på textil och sticktekniker såklart. Annars är det nåt nytt snitt här och där, eller design och färgsättning som förändras.
Så vad är det som får Fin InUnder att stanna kvar på marknaden?
- Det är tack vare vår kunskap och service i första hand. Det är ingen som slår oss i det, och allra minst nätshoppingen. Vi tar hand om kunderna på ett nära och personligt sätt. Och vi har kompetens, vilket ger en trygghet till kunden. Sen sätter vi stora krav på våra leverantörer, att varorna håller kvalitet och har den funktion vi efterfrågar.
Reportaget är taget från vårat magasin, som går att läsa digitalt i sin helhet under fliken HAPPENINGS i menyraden.