Meny

anita-800rosa-faia-1000sc-logo

 

 

 

 

Märket Anita och tillhörande Rosa Faia och Herr kollektionen Super Constellation är det som vi säljer allra mest av i våra butiker. Deras produkter är pålitliga, har hög kvalitet och det ligger mycket kunskap och lång erfarenhet bakom allt de levererar. Vi har ett starkt samarbete med dem och ni ser många av deras produkter i våra butiker. Vi har både badkläder, BH med tillhörande trosor, sömlösa trosor, gravidtrosor, amningsbh och ett stort utbud av starka och välformade bygellösa behåar. 

 

Från Super Constellation har vi basplagg med kort och lång ärm, kalsonger med korta och långa ben samt långkalsonger i tunn och fin bomull som sitter väldigt bra under vanliga byxor. 

 

 

Panalp bild

 

PanAlp 

En sport-bh i Merinoull och mesh? Ja tack! Dett är vårt nyaste tillskott från Anita. Otroligt mjuk men ändå stadig, reglerbara axelband och bred i ryggen. Merinoullen gör att behån andas, torkar snabbt, för bort fukt, och tempererar skönt, vilket gör att du med fördel kan använda den när du gör svettiga ute-aktiviteter både på vintern och sommaren. Meshtyget ger behån stadga och form utan att stänga inne fukt eller överflödig värme. Det finns en matchande trosa i samma material och viktiga funktioner. Perfekt för den som vintersportar eller vandrar och vill ha snabbtorkande och luftiga underkläder. 

 

 

 

anita tights 

 

SPORT TIGHTS

Anitas sport tights är tillverkade i mjukt, följsamt material som andas ordentligt. På insidan av tightsen finns tredimensionella "pluppar" som masserar benen under andvändning och ökar blodcirkulationen. Tillsammans med den behagliga linningen och platta sömmar passar de till många olika typer av träning och ett bra alternativ till traditionella kompressionstights. 

 

Tightsen har vunnit pris för sin innovation och smarta design och är OEKO-TEX certifierade så du kan vara säker på att du köper en produkt som inte gjort onödig skada på sin omgiving. 

 

För att få ut maximal effekt av tightsen måste de sitta åt ordentligt kring benen så "massageplupparna" för att göra sin grej. Första träningspasset blir alltså att få på sig dessa fantastiska tights. 

 

5544 grå   5544 coral

 

Air Control 

 

Sport bh-n Air Control från Anita har en patenterad teknik som kallas Delta pads, en tunn fyllning som transporterar bort fukt, ger stöd och håller kroppen torr medan man motionerar. Delta pads täcker en del av kupan och resterade ör gjord i förstärkt meshtyg, så att behån andas ordentligt och formar sig efter användaren.

 

Ryggpartiet har ett extra lager tyg för att ge utterligare support och har vanlig bh knäppning så att passformen blir bättre. Axelanden är vadderade och går INTE att korsa, detta är så att ingen extra tyngd eller slitage läggs på nacken utan axlarna får bära det, som de ska. Air Control använder vanliga bh storlekar och du har med störst sannolikhet samma storlek som på din Anita eller Rosa Faia BH. 

 

 

 

SC helbild SC hel


Super Constellation 

 

Super constellations produkter har platta och mjuka sömmar, inga påsydda lappar och supermjuk resår. Deras underdelar har även en 360- support system som ger en bättre passform, låter plagget sitta kvar på kroppen och inte röra sig med kläderna ovanpå och håller paketet på plats hela dagen. 

 

Produkterna i denna kollektion är gjort av 100% PIMA bomull. Denna Bomull är egentligen egyptisk bomull men kallas för Pima bomull när den odlas i USA. PIMA bomull är av väldigt hög kvalitet där alla fibrer är lika långa och på så sätt blir mer slitstark, töjbar, tvätttåliga och nopprar inte lika lätt. 

 

Super constellation's produkter är självklart OEKO-TEX® certifierade, vilket betyder att inga hälsovådliga kemikalier har används under något stadie i produktionen och att produkterna håller hög kvalitet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Fin InUnder 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB